Uvjeti korištenja

Korištenjem Internet stranice Tring energetike smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Internet stranicama Tring energetike smatraju se i sve pridružene stranice i servisi koji pripadaju domeni tring-energetika.hr.

Tring energetika zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja Internet stranice bez obaveze prethodne najave te nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Svrha Internet stranice Tring energetike je približiti korisnicima djelatnost Društva i pomoći im u razumijevanju njegovih poslovnih aktivnosti te u tom smislu Društvo nastoji da objavljeni sadržaj u najvećoj mogućoj mjeri daje potpunu i točnu informaciju.

Tring energetika se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice. Odricanjem od navedene odgovornosti Društvu nije cilj smanjiti odgovornost za svoje postupanje u skladu sa zakonskim propisima. Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe.

Iako Društvo nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja Internet stranice, ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice.

Dopušteno je stavljati poveznicu Internet stranice Tring energetike na druge stranice.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam osigurala najbolje iskustvo korištenja. Više informacija.​