Kolačići i politika zaštite privatnosti

Ove internetske stranice omogućila je Tring energetika – koja se u ovoj izjavi navodi kao “mi” ili “nas”.

Posvećeni smo zaštiti vaše privatnosti i ova izjava sažima osobne podatke koje možemo prikupiti od vas tijekom vašeg korištenja naših internetskih stranica i za što ćemo ih mi i naši zastupnici koristiti. Sve izmjene u našoj politici zaštite privatnosti objavit će se na ovoj stranici.

Ako nam pošaljete vaše osobne podatke na dolje opisan način od vas će se tražiti da date svoj pristanak vezano uz naše korištenje vaših osobnih podataka na naznačene načine. Informacije koje možemo prikupiti i svrhe za koje se će se oni koristiti navedeni su dolje.

Politika primjene kolačića

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za svoj rad.

Kolačići su male tekstualne datoteke koje na vaše računalo pohranjuju internetske stranice koje posjećujete. Oni imaju široku primjenu i omogućuju rad internetskih stranica. Prikupljeni podaci su anonimni i ne sadrže nikakve osobne podatke.

Ako ne želite prihvatiti kolačiće možete ih deaktivirati promjenom postavki internetskog preglednika na vašem računalu ili mobilnom uređaju.

Klikom na opciju “Razumijem” prihvaćate postavljanje kolačića na vaše računalo. Ako odaberete deaktiviranje naših kolačića, nećete moći koristiti punu funkcionalnost naših internetskih stranica.

Podaci o identitetu osobe

Nećemo prikupljati nikakve podatke koji bi mogli otkriti vaš identitet (npr. ime, adresu, telefonski broj i adresu e-pošte) osim ako nam ih sami ne ustupite.

Što možemo uraditi s tim podacima

Ako nam ustupite osobne podatke koji vas mogu identificirati mi ih možemo koristiti za unapređenje naših saznanja o vašim interesima i stvarima koje vas zanimaju.

Što nećemo uraditi s tim podacima

Nećemo iznajmljivati, ustupati ili prodavati podatke koji vas mogu identificirati niti jednoj vanjskoj organizaciji koja ih može koristiti za vlastite svrhe bez vašeg pristanka.

Kako ćemo se odnositi prema podacima o djeci

Tring energetika nema namjeru prikupljati nikakve osobne podatke koji mogu identificirati osobe mlađe od trinaest godina. Posebno ćemo uputiti djecu da ne šalju takve informacije putem naših internetskih stranica. Ako nam dijete ustupi osobne podatke koji ga mogu identificirati tada njihovi roditelji/skrbnici mogu pisati Tring energetici i zatražiti brisanje tih informacija iz naših datoteka. Uložit ćemo odgovarajuće napore i pravovremeno ukloniti te podatke.

Kako možete zatražiti izmjenu osobnih podataka

Svatko tko želi ispraviti/ažurirati/obrisati podatke koji ga mogu identificirati iz naše baze podataka treba nam pisati na naš e-mail. Uložit ćemo odgovarajuće napore i pravovremeno obraditi vaš zahtjev.

Podaci koji vas neće identificirati

Možemo prikupiti podatke o vama koji vas neće osobno identificirati (npr. koji tip internetskog preglednika koristite).

Kako možemo prikupiti ove informacije

Ove informacije možemo prikupiti pohranjivanjem kolačića (cookie) [skupine podataka koji sadrže podatke o vama koji vas neće osobno identificirati] na vaše računalo. Kod većine internetskih preglednika ove podatke možete izbrisati s tvrdog diska računala, možete blokirati sve kolačiće ili primati poruku upozorenja prije nego što se kolačić pohrani u vašem sustavu.

Za više informacija kliknite na gumb “Pomoć” na vašem pregledniku. Ako odbacite naše kolačiće i dalje ćete moći koristiti naše internetske stranice, ali one neće biti prilagođene vama.

Što možemo uraditi s tim podacima

Ove informacije koristit ćemo za kreiranje sadržaja u skladu s vašim interesima, te nam omogućavaju izbjegavanje učestalog traženja istih informacija kad ponovo posjetite naše internetske stranice. Također, ove podatke koristit ćemo za analiziranje trendova povezanih s internetskim stranicama te za upravljanje stranicama.

Iako automatski ne prikupljamo osobne podatke koji vas mogu identificirati, možemo povezati podatke koji su automatski prikupljeni s podacima o vama koji vas mogu identificirati, a koji su prethodno poslani. Ako ne želite da se ovi podaci povežu s osobnim podacima koji vas mogu identificirati, pogledajte prethodni dio “Što možemo uraditi s tim podacima” i saznajte kako deaktivirati kolačiće.

Mjere zaštite podataka

Poduzet ćemo odgovarajuće mjere i zaštititi vaše podatke od gubitka, zlouporabe ili promjene.

Obavijest o promjenama

Ako ikad izmijenimo našu politiku zaštite privatnosti, te promjene ćemo objaviti na prvoj stranici naših internetskih stranica tako da korisnici u svakom trenutku budu upoznati koje podatke prikupljamo, kako ih koristimo te pod kojim okolnostima, ako postoje, ih otkrivamo drugima.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam osigurala najbolje iskustvo korištenja. Više informacija.​